Friday 5th of June
Topic of the Day: “Windows 10 Client and Mobile Management”

Welcome to the first meeting in the Norwegian System Center User Group. We are very excited to announce this event and offer you the opportunity to come and meet with fellow System Center administrators and influencers.

The main focus of this event is Managing and deploying Windows 10 clients along with a view into the future datacenter with Windows Server vNext. We have a fantastic lineup of speakers straight from Microsoft Ignite in Chicago to our event in Oslo.

Event Sponsor: 1E

Guest Speakers:
– Johan Arwidmark, MVP
– Kent Agerlund, MVP
– Mikael Nystöm, MVP
– Troy L. Martin, 1E (Sponsor)

Agenda:

Timeslot Session
08:30 – 09:00
(30 Minutes)
Breakfast and Registration
09:00 – 09:15
(15 minutes)
Welcome and introduction to SCUG.no
09:15 – 10:15
(60 Minutes)
Session 1: “Upgrading to Windows 10”
Join Johan Arwidmark, one of the world’s foremost deployment experts, taking you through Windows 10 upgrades, end-to-end, and on a deep technical level. You learn about the upgrade scenarios, limitations, troubleshooting, new migration tools and much more. You can expect lots of tips, tricks, and live demos in this session.
(Speaker: Johan Arwidmark, MVP)
10:15 – 10:30
(15 minutes)
Break
10:30 – 11:30
(60 Minutes)
Session 2: “What’s new in Configuration Manager 2012 R2 SP1 and vNext”
This session will demonstrate the new features in Configuration Manager 2012 R2 SP2 and hopefully show some of the changes we can expect in System Center Configuration Manager vNext.
(Speaker: Kent Agerlund, MVP)
11:30 – 12:30
(60 minutes)
Break
– Mingling, e-mail catch-up, phone calls etc.
– Lunch begins at 12:00
12:30 – 13:15
(45 Minutes)
Session 3 (Sponsor): “Zero-touch Windows 10 Migration: The Automated Self-Service Model”
Learn exactly what a zero-touch Windows 10 migration is and can deliver in terms of speed, efficiency and cost savings as we take you through a detailed walk-through of how a number of global organisations have already adopted the zero-touch Windows migration methodology and its positive impact on their organizations.
(Speaker: Troy L. Martin, 1E Product Manager, Endpoint Automation)
13:15 – 13:30
(15 minutes)
Break
13:30 – 14:30
(60 minutes)
Session 4: “Windows Server vNext in the Modern Datacenter”
Windows Server has changed over the last few years, it has now become the main engine regarding Software Defined Compute, Storage and Network. In the demo intense session you will learn how to design, build and take advantage over the new features in Windows Server vNext.
(Speaker: Mikael Nystöm, MVP)
14:30 – 14:45
(15 minutes)
Break
14:45 – 15:45
(60 minutes)
Ask the experts
Panel discussion with today’s speakers.


Practical information:

Date: 5th of June 2015
Time: The event will start 09:00 and end 15:45. Doors will be open from 08:30. Please show up for registration 15 minutes before the event begins.
Address: Microsoft Norway, Lysaker Torg 45, 2nd floor, 1366 Lysaker. For directions, please click here.
Refreshments: – Water (Spring and Sparkling)
– Coffee, Decaffeinated Coffee & Tea
– Assorted canned soda
– Cake and sliced fresh fruit (Afternoon)

Register for event:

If you have any questions regarding the event, don’t hesitate to contact us at email hidden; JavaScript is required.
For any other matter, please contact us at email hidden; JavaScript is required.

This event will have a limited number of attendees. Please note that we will allow a maximum of 3 persons from the same organization, as we wish to have as many different organizations and companies represented as possible.